Geslaagd charity dinner

Bericht van 18-11-2021
[vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Het charity dinner dat we organiseerden voor De Nobele Hoeve en onszelf was zeer geslaagd. In het sfeervolle Black & White Kafe, waarvan de personeelsleden onbetaald werkten die avond, hebben we heerlijk gegeten en gedronken. Margarit Gerrits vertelde over haar dierenopvang, oftewel haar zielsbestemming zoals ze het zelf noemt, en haar nieuwe kinderboek. Alex Romijn vertelde waar Bite Back voor staat en wat we doen. Tussen hoofdgerecht en dessert zijn letterlijk een paar honderd loten verkocht; echt spectaculair voor iets meer dan veertig gasten! Dank! Een groot aantal gasten heeft enthousiast prijzen in ontvangst kunnen nemen, van dinerbonnen tot sieraden, van planten tot boeken en van zeep tot kunst. De totale opbrengst van de avond is bijna 1900 euro! Daarvan is de helft voor De Nobele Hoeve en de helft voor Stichting Bite Back.

Dit evenement was niet mogelijk geweest zonder de mensen en bedrijven die geweldige prijzen beschikbaar hebben gesteld. DANK! De prijzen waren allemaal in trek en de winnaars waren enorm enthousiast - stuk voor stuk aanraders dus! Hieronder de lijst zodat alle niet-winnaars er ook van kunnen genieten:

Om af te sluiten met de afscheidsroep van één van de vertrekkende gasten: “Wanneer mogen we wéer?!”[/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row]