Help ons

Ook jij kan Bite Back op allerlei manieren helpen, zowel door actief mee actie te voeren als door ons financieel een steuntje in de rug te geven. Hieronder vind je een kort overzicht van de mogelijkheden:

Activisme

Kriebelt het om je stem te laten horen voor de dieren? Kom dan bij ons gemotiveerd en enthousiast activistenteam. Met vele acties per jaar, zit er vast iets tussen waar jij ook vol overgave aan kan meedoen. Interesse? Geef je dan op als Bite Back activist.

Zie je het niet zitten om op straat te komen of wil je naast de acties met andere dingen helpen? Ben je goed met taal of tover je vlot allerlei leuke designs uit je mouw? Hou dan zeker de pagina met onze vrijwilligersvacatures in het oog!

Financieel

Het is uiteraard ook mogelijk om onze stichting financieel te steunen. Bij Bite Back hebben we de steun van enthousiaste vrijwilligers om iedere dag opnieuw op te komen voor de dieren, zonder overheidssteun of subsidies. Wil jij ons graag helpen? Word dan Bite Back donateur via een maandelijkse donatie. Je kunt ook kiezen voor een eenmalige donatie.

Help je liever met een heel specifiek project zoals het drukken van brochures of de aankoop van actiemateriaal? Neem dan een kijkje bij onze crowdfunding projecten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze digitale nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes over onze werking in je inbox.