Hoe kan je nog meer helpen

Naast een donatie doen of je aanmelden als vrijwilliger of activist, zijn er nog meer manieren waarop je Bite Back kan helpen om een verschil te maken voor de dieren:

 • Organiseer een inzamelingsactie met Facebook
  Je kan op eender welk moment een fundraiser starten via Facebook. Vooral de verjaardagsinzamelingsacties zijn populair, maar je kunt het ook op een zelf gekozen moment organiseren.
 • Koop iets in onze webshop
  Wil je graag een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Misschien zit er wel iets leuks voor jou tussen!
 • Shop voor Bite Back (in Nederland)
  Shop je regelmatig online bij winkels als Coolblue of HEMA, dan kan je je aanmelden bij Helpfreely. Door je aan te melden en een add-on te installeren, kun je instellen dat wij tijdens het winkelen steeds een percentage krijgen van een bestelling. Jij verliest hier niets mee, maar wij zijn ermee geholpen!
 • Start een fundraiser
  Via geef.nl kan je een actie starten om geld in te zamelen. Klik hier om een geefactie te starten voor Bite Back Nederland.
 • Plaats een fysieke donatiepot
  Print (en knip) Wikkel uit en plak het rond een potje of iets anders dat als donatiepot kan dienen. Zo kun jij gemakkelijk geld inzamelen. Zodra je inzameling klaar is kun je het bedrag storten en overmaken naar ons. Lukt dat niet en wil je het contante bedrag aan ons overdragen? Neem dan even contact met ons op!
 • Cadeautjes voor Bite Back
  Binnenkort jarig? Vraag een donatie aan iedereen voor Bite Back. Dit kan je ook heel handig doen via deze webapp. Je kunt, zoals eerder vermeld, ook makkelijk een verjaardagsinzameling starten via facebook.
 • Geef wat van je tijd aan ons
  Naast een aanmelding als vrijwilliger, kun je natuurlijk ook kijken tussen de vacatures waarvoor we sowieso hard vrijwilligers kunnen gebruiken. Je hulp is meer dan welkom.