Hoe kan je nog meer helpen

Naast lid worden, een donatie doen of je aanmelden als vrijwilliger, zijn er nog meer manieren waarop je Bite Back kan helpen om een verschil te maken voor de dieren:

 • Geef een lidmaatschap cadeau
  Ken je iemand die, net als jou, een hart heeft voor dieren? Overweeg dan zeker om deze persoon een lidmaatschap cadeau te doen. Als extraatje krijg je er een leuk stickerpakket bovenop! Een cadeaulidmaatschap kun je hier makkelijk aanmaken.
 • Organiseer een inzamelingsactie met Facebook
  Je kan op eender welk moment een fundraiser starten via Facebook. Vooral de verjaardagsinzamelingsacties zijn populair, maar je kunt het ook op een zelf gekozen moment organiseren.
 • Koop iets in onze webshop
  Wil je graag een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Misschien zit er wel iets leuks voor jou tussen!
 • Shop voor Bite Back (in Nederland)
  Shop je regelmatig online bij winkels als Coolblue of HEMA, dan kan je je aanmelden bij Helpfreely. Door je aan te melden en een add-on te installeren, kun je instellen dat wij tijdens het winkelen steeds een percentage krijgen van een bestelling. Jij verliest hier niets mee, maar wij zijn ermee geholpen!
 • Start een fundraiser
  Via geef.nl kan je een actie starten om geld in te zamelen. Klik hier om een geefactie te starten voor de Stichting in Nederland.
 • Cadeautjes voor Bite Back
  Binnenkort jarig? Vraag een donatie aan iedereen voor Bite Back. Dit kan je ook heel handig doen via deze webapp. Je kunt, zoals eerder vermeld, ook makkelijk een verjaardagsinzameling starten via facebook.
 • Geef wat van je tijd aan ons
  Kijk eens op onze site of we momenteel geen vrijwilligersvacatures hebben. Zo kun jij vrijwillig jouw tijd inzetten voor de dingen waar wij nood aan hebben.