Route

Hieronder beschrijven we hoe je het gemakkelijkst op de camping kunt komen. Lees dit goed door, want ander ga je er zo aan voorbij.

We zijn ook de mogelijkheden aan het bekijken om vervoer te regelen naar de camping. Hier komen we later op terug. Wil je graag meerijden met iemand vanaf een bepaalde plek of heb je een plekje over in je auto? Laat het ons dan even weten. 
Openbaar vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Doorloop dan de volgende stappen:
1: Trein
Neem de trein naar Assen. Kijk voor de actuele dienstregeling op de website van de NS.

2: Bus
Neem vervolgens de bus naar Appelscha. Hiervoor kun je het beste bus 114 of bus 115 nemen, deze gaan rechtstreeks. Stap dan uit bij bushalte ''café Hulst''.

3: Te voet
Zodra je de bus uit bent sla je de Bruggelaan in (op de hoek bij het eetcafé). Vervolgens neem je bij de Kamelenmarkt de afslag naar de Sanatoriumweg. Deze loop je af tot je een zandpad ziet, de Aekingaweg. Die volg je tot je de eerste mogelijkheid naar links ziet: dat is de ingang naar de camping.
Auto
Kom je met de auto? Dan kun je het beste op de onderstaande manier rijden.
Je kunt parkeren voor de ingang van de camping, aan je rechterkant. Volg de aanwijzigingen op de bordjes bij je anakomst. 
1: Vanaf de Wester Es sla je de Aekingaweg in bij de B&B De Posthoorn in Appelscha.

2: Deze weg blijf je volgen tot je bij de kruising komt. 

3: Vervolgens sla je linksaf de zandweg op.

4: Bij de eerstvolgende mogelijkheid naar rechts sla je af. Dan ben je er! 

Let op: je kunt ook vanaf de andere kant komen, dan draai je de Aekingaweg op vanaf de Sanatoriumweg. Je moet dan alleen vrij lang over een zandpad rijden dat niet altijd even gemakkelijk begaanbaar is. We raden dan ook aan om de hier genoemde route aan te houden. 

Initiatief van