Gedragsregels

Om de gathering voor iedereen fijn te laten verlopen zijn er enkele afspraken gemaakt. Zijn er punten die je mist of graag wilt bespreken? Neem dan even contact met ons op.
De gathering is veganistisch in de opzet. Neem dan ook geen dierlijke producten mee. 
Er is geen ruimte voor racisme, seksisme en andere vormen van discriminatie. 
De camping is alcohol- en drugsvrij, respecteer dit. 
Neem bij voorkeur geen hond mee. Indien je wel een hond meeneemt, dan enkel wanneer deze geen overlast veroorzaakt en goed overweg kan met andere honden.
De gathering is voor en door de beweging opgezet. Help daarbij: zie je afval, of iets dat kapot is? Ruim het even op.
Indien iemand zich niet aan de regels wil/kan houden, behouden we ons het recht voor de persoon in kwestie de toegang tot de gathering te weigeren of van de gathering te verwijderen.

Tijdens de gathering zal er een conflict-team zijn bij wie je terecht kan om gebeurtenissen, onveilige situaties en dergelijke te bespreken.
Er zijn daarnaast ook nog steeds COVID-besmettingen. Over de zomer van 2024 is het aantal besmettingen zelfs toegenomen. Daarom willen we vragen om, in het belang van iedereen, het onderstaande te volgen.
We volgen de richtlijnen van het RIVM.
Kom niet ongewenst in de persoonlijke omgeving van personen.
Ramen en deuren in de zalen/toiletgebouw blijven (deels) open voor voldoende ventilatie
Bij de EHBO post zijn eventueel mondkapjes en coronatesten beschikbaar. Neem ze bij voorkeur zelf ook mee.
Bij positieve testen of klachten die overeenstemmen met COVID verzoeken we je om de richtlijnen te volgen van het RIVM en iemand van de organisatie in te lichten.
Bezoek bij (ernstige) klachten direct de EHBO post.
Tijdens de gathering zal er op elk moment een EHBO-er (evenals een crisis-team) beschikbaar zijn om eventuele gezondheidssituaties te bespreken.

Initiatief van