Animal Liberation Gathering

9-11 augustus 2024, Appelscha (NL)

Lezingen, workshops, netwerken, plannen maken en ontspanning. Kom ook naar de gathering en samen geven we activisme een boost. 
Aanmelden

Camping tot Vrijheidsbezinning

De Gathering zal plaatsvinden op de camping tot Vrijheidsbezinning in Appelscha. In 1933 aangekocht door anarchisten en sindsdien uitgegroeid tot een waar begrip onder activisten waar elk jaar meerdere evenementen worden gehouden.

De camping ligt ook direct aan het natuurgebied Drents Friese Wold. Vanaf de camping loop je direct het bos in. Een ideale plek dus om even bij te komen van de afgelopen actie-periode en gemotiveerd te raken voor het komende.

Zien we je daar?

Zelf ook jouw kennis delen?

Heb je zelf een workshop of een lezing die je graag wil geven, of iets anders interessants dat past binnen het programma? Bijvoorbeeld een optreden voor het avondprogramma, een activiteit voor kinderen of wil je graag een stand plaatsen namens jouw organisatie? 

Neem dan even contact met ons op via dit formulier

Over de gathering

De gathering is een initiatief vanuit Bite Back Nederland, maar bedoelt als een bijeenkomst voor en door de beweging. 

Een weekend om van elkaar te leren, kennis te maken en te ontspannen. Een weekend waar we gemotiveerd raken en onze campagnes en acties nog effectiever kunnen maken. Opdat we ons doel nóg sneller kunnen bereiken!

Kom je ook?

Initiatief van