Help de dieren, sponsor een poster!

Update

Met de huidige donaties zullen we binnen week 50 en 51 al op 81 locaties een uiting kunnen tonen. 78 digitale schermen (73 winkelcentrum en 5 tankstation) en 1 impact screen Den Haag (wk 50) en 2 impact screens Eindhoven (wk 51). We hebben gekozen voor meer plekken binnen het budget en daarmee de contactmomenten verspreid. Dit betekent dat op elke locatie de posters 5 sec per ca. 4 minuten getoond worden. In totaal zouden daarmee 175.000 contactmomenten ontstaan. De uitingen zijn te zien elke week van Woe-vr: 13.00-21.00u za-zo: 9.00-18.00u 


We aaien katten, maar eten koeien. We knuffelen honden, maar slachten varkens. Als je één dier mishandelt, dan krijg je straf, maar doe je dit op grote schaal en commercieel, dan krijg je subsidie. We voeden wereldwijd meer dan 70 miljard dieren, terwijl er 800 miljoen mensen honger lijden.  Het is dus nogal krom hoe er wordt omgegaan met dieren in onze maatschappij. Keer op keer worden de negatieve consequenties van de veehouderij op mens, dier en natuur ondergeschikt gemaakt aan economische belangen. Het is tijd dat we weer eens een spiegel neerzetten in het straatbeeld die mensen tot nadenken aanzet. Vandaar dat Bite Back aan het einde van het jaar meerdere posters wilt plaatsen ter promotie van veganisme. 

De blikvangers
Bite Back zal voor deze campagne gebruik maken van drie verschillende posters. De hoofdposter is de afbeelding van een hond en een kalf met de vraag ‘Waarom is de een je vriend en de ander je voedsel?’. Deze poster zal op de meeste plekken gebruikt worden. Voor de andere posters zal gekeken worden op welke locaties ze het beste uit zullen komen. 

Locaties

De posters zullen worden opgehangen in winkelcentra, bij bushokjes en/of op stations. Qua locaties richten we ons met name op Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Een poster kost per locatie per week ergens tussen de honderd en tweehonderd euro, afhankelijk van de locatie. 

Hoe jij kunt helpen!

Doe zelf een donatie en/of roep anderen op om te doneren. Deel deze crowdfunding op jouw socialmediakanalen of app de link door naar vrienden of familie.

Samen maken we het mogelijk!

Steun het werk van Bite Back
€ 2.576,00 / € 6.000,00
Ander bedrag:
Liever zelf overmaken? Dat kan naar IBAN: NL71 TRIO 0390 9793 76
De door jou verzonden gegevens behandelen we met uiterste zorg. Alle gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden.